Bo niestety tak jestKrzysztof Lis pisze: ↑śr 26 paź 2022, 23:55No cóż, jeśli nie wierzysz, że człowiek może naprawdę nie być w stanie zapamiętać wszystkich postów, które kasuje, to pozostaje Ci być przekonanym, że ja się "zasłaniam" niepamięcią.

Robiliście to przede wszystkich dla własnej wygody , i poczucia komfortuKrzysztof Lis pisze: ↑śr 26 paź 2022, 23:55Ale nawet jeśli przyjęlibyśmy, że rzeczywiście kasowaliśmy takie posty, o jakich piszesz, to serio uważasz, że robiliśmy to "żeby się sponsorzy nie pogniewali"?

Firmie nie, ale Wam tak.Krzysztof Lis pisze: ↑śr 26 paź 2022, 23:55Myślisz, że firmie, która chciała u nas zareklamować swój sklep z fotelami do grania w gry robi różnicę, czy banujemy ludzi rozprzestrzeniających taką czy inną propagandę?
Banujecie bo na swojej grupie nie znosisz „innego zdania” , o wolności słowa jaka by ona nie była to możemy u ciebie zapomnieć. Chce ci tylko powiedzieć że WOLNOŚĆ SŁOWA to najważniejszy fundament cywilizacji Europejskiej. A niestety płyniesz z głównym ściekiemKrzysztof Lis pisze: ↑śr 26 paź 2022, 23:55Słabe te argumenty mające przekonać ludzi, że banujemy, bo by się inaczej hajs nie zgadzał.![]()

Zrób sobie ankietęKrzysztof Lis pisze: ↑śr 26 paź 2022, 23:55Och, jest z pewnością bardzo wielu ludzi, którzy nie biorą mnie na poważnie -- o czym wspominałem na samym początku w tym wątku.![]()

Zrób sobie ankietę na swojej grupieKrzysztof Lis pisze: ↑śr 26 paź 2022, 23:55Ale że większość ludzi nie traktuje mnie poważnie -- do obrony takiej tezy przydałoby się źródło. Może badania jakieś czy coś.![]()

To przyjedźKrzysztof Lis pisze: ↑śr 26 paź 2022, 23:55Mimo mojego bywania na różnych imprezach i zlotach, nigdy nie miałem sytuacji, w której ktoś by mi to powiedział prosto w oczy. Ale może jak przyjadę na zlot tego forum, jeśli nie dostanę tu wcześniej bana za pisanie "nieodpowiednich" rzeczy, to ktoś się w końcu odważy i będzie w stanie ze mną merytorycznie na ten temat porozmawiać.

Poza tym, nikt nie będzie Cię banował w imię „politycznej poprawności” mimo faktu że Sam stosujesz takie metody ostracyzmu społecznego.
Ja czytając twoje wypociny o gazach cieplarnianych i możliwości ich rozliczania

~Bart