No i stówka w kieszeni, a jak zostawisz na biwaku to nawet dwie

Aby otrzymać pełne prawa użytkownika, portal Przygotowani Polska wymaga napisania 5 postów, które następnie muszą zostać zatwierdzone przez moderatora.Brak dłuższej aktywności niż 1 rok, będzie skutkował zawieszeniem konta, a po kolejnym roku zostanie wdrożona procedura jego usunięcia.
Zerwać etykietę i dokładnie opisać na plastiku markerem. I czarny krzyż na nakrętce.
Czy ktoś coś wrzucić. Głośny ostatnio przykład z Grecji sobie.BoldFold pisze: ↑wt 04 lip 2023, 12:07
Na poważnie; podróżując po świecie, nauczyłem się też tego, że nigdy nie piję z pojemnika który straciłem z oczu, bądż nie zakorkowałem... Co może wleźć do słodkiego bądź wody czy piwa to głowa za mała żeby wymyślić.Podobnie siatki w oknach auta jak ciepło i okna pootwierane.
Heheeh nie dziwie się, w Kosowie spędziłem raz dwa dni podczas objazdówki Bałkanów. Kraj ładny , chodź przyznaje niebezpieczny . Moje stare Audi A6C4 w quatrro wzbudzało zazdrość i uznanie miejscowych dresów….BoldFold pisze: ↑śr 05 lip 2023, 09:25(….)Parę lat temu chodziły słuchy, że Kosovo jest centrum handlu organami...Tak że, jak zabiorą Ci zegarek i portfel to jesteś wygrany i to się nasila teraz już szczególnie w Europie Zachodniej. W tej chwili kamperowcy wożą pieski kamperach, bo włamania są notoryczne. Wpuszczają gaz usypiajacy i obrabiają do czysta.