... i takowoz wlasnie myslalem. Jaranie sie naklejka "NOAA Wether Service Receiver" wudaje mi sie malo uzytecznym fetyszem jesli mieszka sie w Europie.
Dzieki!
Aby otrzymać pełne prawa użytkownika, portal Przygotowani Polska wymaga napisania 5 postów, które następnie muszą zostać zatwierdzone przez moderatora.Brak dłuższej aktywności niż 1 rok, będzie skutkował zawieszeniem konta, a po kolejnym roku zostanie wdrożona procedura jego usunięcia.
... i takowoz wlasnie myslalem. Jaranie sie naklejka "NOAA Wether Service Receiver" wudaje mi sie malo uzytecznym fetyszem jesli mieszka sie w Europie.
No tak, tego nie przewidziałem. U nas w sklepie było po 299 złotych. Nie sądziłem, że ktoś będzie sprzedawać aż za 400.Buła pisze: ndz 06 mar 2022, 12:36Janusze już sprzedają - po ok 400 z wysyłką, tu masz pierwszą aukcję z brzegu gdzie idzie sprzedaż
Może od tej strony: gdybym ja projektował radio awaryjne, zależałoby mi na:Buła pisze: ndz 06 mar 2022, 12:36Wracając do tematu, bo zaczyna być ciekawie, to jakie są wg Ciebie kryteria radia awaryjnego ? Bo wychodzi że FM, korbka, mini ogniwo słoneczne, wbudowana latarka, zegarek ?
Zobaczymy czym się różnią nasze podejścia.