Witam Wszystkich

Przedstaw się, podaj swoje województwo
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Ryszpak
Kontakt:

sob 08 mar 2025, 11:12

Witam wszystkich.
Po napisaniu pięciu postów trochę mi się forum rozjaśniło, i dojrzałem kącik z powitaniami.
Młody stażem, ale rocznikowo 1975 czyli już bliżej niż dalej. Stary harcerz, pyrus, obecnie mieszkaniec pięknej aczkolwiek pustyniejącej ostatnio Kurpiowszczyzny.
Postaram się wnieść trochę od siebie na forum, chociaż nigdy wiedzy nie umiałem przekazywać. Ale się postaram.
Z wykształcenia leśnik, z zamiłowania przyrodnik, trochę wędzę, trochę nalewkuję.
Rafał vulgo Ryszpak

“I Am Not Altogether on Anyone’s Side, Because Nobody is Altogether on My Side.” Drzewiec
Awatar użytkownika
SilesiaSurvival
Kontakt:

sob 08 mar 2025, 11:24

Cześć

Witaj i rozgość się : ) Po 5 postach , był efekt „wow”?

Leśnik :) Na pewno się przyda człowiek z taką wiedzą :) Tym bardziej że jest wiele przekłamań , sam nie jestem leśnikiem. Ale mam styczność z leśnikami.

Wbijaj na zlot :) Wrzesień 2025, wszystkie wymagania formalne już masz spełnione :) Wystarczy w temacie zlotu napisać „że będziesz”

Pozdrawiam
~Bart
„psy szczekają, forum działa dalej”

Silesia Survival : zapraszam pod tą samą nazwą na YT , FB , IG oraz TT
silesiasurvival@gmail.com
SŁAWEK
Kontakt:

sob 08 mar 2025, 16:05

Cześć Ryszpak.
Awatar użytkownika
1411
Kontakt:

sob 08 mar 2025, 18:01

Witaj Ryszpak. Tak, dopiero po 5 poetach Użytkownik zyskuje dostęp do wielu działów, w tym do powitań. Nigdy nie wiadomo, czy człowiek 5 napisze. Takie czasy :lol: Leśnik nalewkujący, to brzmi dobrze :) Rozgość się i zapraszamy na zlot, jeśli będziesz mieć taką wolę i czas, a tymczasem prosimy o wiedzę, korygowanie naszych wpisów, jeśli znajdziesz jakieś nieścisłości, oraz sianie nowych pomysłów!
Obrazek
BoldFold
Kontakt:

pn 10 mar 2025, 09:11

Witaj Ryszpak, ja dodam, że jak się wędzi to się i nalewki robi, jakoś chodzi to w parze... :lol:
Zacznij tam, gdzie jesteś.
Użyj tego, co masz.
Zrób wszystko, co tylko chcesz...
cyklop
Kontakt:

śr 12 mar 2025, 18:28

Witam i pozdrawiam z ziemi Świętokrzyskiej ;)
Zachęcam do spotkania w wrześniu na zlocie ;)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Przywitania i krótki opis”