się zrobiło jakoś poważnie... Не переживайте , нічого подібного не сталося

Aby otrzymać pełne prawa użytkownika, portal Przygotowani Polska wymaga napisania 5 postów, które następnie muszą zostać zatwierdzone przez moderatora.Brak dłuższej aktywności niż 1 rok, będzie skutkował zawieszeniem konta, a po kolejnym roku zostanie wdrożona procedura jego usunięcia.
Sławku wszystko jasne, rozumiem. Jestem Polakiem z krwi i kości, moje zawołanie absolutnie nie miało odnosić się do niczego więcej oprócz przywiązania do słowiańskich tradycji. Oczywiście zawołanie to nie jest charakterystyczne dla naszego języka, a przez użycie tego zwrotu wśród narodów wschodniosłowiańskich może mieć oczywiste negatywne konotacje. W środowisku słowianofilskim (z którym jestem związany) zupełnie tak tego nie postrzegamy. Zapewniam Cię, że absolutnie nie ma tu konotacji proukraińskich czy prorosyjskich chociaż pozwolę sobie na delikatną dygresję żeby zaznaczyć iż jestem daleki od wrzucania wszystkich do jednego worka i szanuję każdego normalnego człowieka bez względu na jego narodowość przy czym oczywiście jako Polak jest mi najbliższą postawa propolska oraz interes mojego narodu. Niemniej jednak widzę, że najlepiej będzie jeśli powstrzymam się od zwrotów jakie mogą być niezrozumiałe lub odebrane negatywnie. Rozumiem Twój punkt widzenia i jak najbardziej go szanuję!