Trzymam kciuki za walkę na Twoim kawałku ziemii i mniej więcej wiem co przed Tobą bo sam taka walkę zacząłem kilka miesięcy temu...
Aby otrzymać pełne prawa użytkownika, portal Przygotowani Polska wymaga napisania 5 postów, które następnie muszą zostać zatwierdzone przez moderatora.Brak dłuższej aktywności niż 1 rok, będzie skutkował zawieszeniem konta, a po kolejnym roku zostanie wdrożona procedura jego usunięcia.
Wstawionebushmot pisze: ↑pt 11 sie 2023, 14:58Ciągnąc off top - to ja zaproponuje przerobienie owoców na wino. Roboty przy tym mniej niż przy kompotach-ja robię najprostszym sposobem (woda, drożdże, owoce i cukier - nic wiecej), po kilku miesiącach rozlewam do butelek i po sprawie. Może nie będzie to "niewiadomoco", ale radość z czegoś własnego będzie, wykorzystanie owoców również![]()
Trzymam kciuki za walkę na Twoim kawałku ziemii i mniej więcej wiem co przed Tobą bo sam taka walkę zacząłem kilka miesięcy temu...
Pan Adolf sam trochę strzelił sobie w kolano organizując zakup broni wraz z 40-stoma zapaleńcami. Gdyby był sam to pewnie by się nie wydało. Dostał wyrok 3 lat w zawiasach co go pewnie dobiło do końca...
Samo sedno...1411 pisze: ↑czw 08 lut 2024, 21:28[...] Trenujmy co możemy, bez konieczności wydawania pieniędzy na drogi sprzęt, konstruujmy sami (uczmy się) filtry, szałasy, ogniska - wszystko, co pozwoli nam zadbać o podstawowe potrzeby: sen, komfort termiczny, pragnienie, głód, bezpieczeństwo, zdrowie. Zawsze może być tak, że zostaniemy goli i będziemy musieli sobie poradzić z tym co mamy... w głowie.