Autko daje pełnię możliwości pod warunkiem zaakceptowania ograniczeń...

Aby otrzymać pełne prawa użytkownika, portal Przygotowani Polska wymaga napisania 5 postów, które następnie muszą zostać zatwierdzone przez moderatora.Brak dłuższej aktywności niż 1 rok, będzie skutkował zawieszeniem konta, a po kolejnym roku zostanie wdrożona procedura jego usunięcia.
Dziękuję. Wersja europejska gdzie montują tylko doładowaną benzynę 2.0. Inne wersje silnikowe tylko import przez salon jeśli chodzi o nowy lub we własnym zakresie. Skrzynia już tylko automat ale podobno daje radę.BoldFold pisze: ↑pn 25 sie 2025, 13:18No qrde, gratulacje, świetny i dobry sprzęt, ale co pod maską, czy automat? Ręczna? W parę rzeczy możesz doposażyć auto, ale on naprawdę fabrycznie już daje radę i to w ciężkim terenie. Kumpel Marcin, ma warstat i robi je seriami, zapytam co z zabezpieczeniem antykorozyjnym, bo to pierwsze trza ogarnąć, po 1ej zimie będzie za późno![]()
O, a na zlot przyjedziesz?
Tak, ale mieszkam w takiej dziurze że do najbliższego porządnego warsztatu mam ponad 100 km. Serwisy nie chcą się bawić w takie rzeczy bo zapłaciłbym i odebrał po konserwacji. Mam w pobliżu gościa ale opinie średnie a w prostych autach robi i czekać trzeba pół roku...
Ja poszalałem na starych jeszcze amerykańskich Jeep'ach w Jordanii po pustyni jak bylem na misji. To były wojskowe maszyny do bólu proste i niezawodne. Służbowe mieliśmy Toyoty Land Cruiser'y 3.0 w turbinie. Patrzyłem też nowego "landka" ale za bardzo go już ucywilizowali dokładając niezłą cenę. Dwie generacje wcześniej to jeszcze było auto w teren...
Dziękuję, na razie rutynowy system pracy wiec wypady za miasto ograniczone. Jestem na etapie kompletowania zestawu EDC - co wozić, w czym, jak rozmieścić, dodatki, duparele. Czyli dwudniowy weekend z jednym noclegiem...
Filmików na te tematy jest cała masa, już od dawna mnie inspirująbushmot pisze: ↑ndz 14 wrz 2025, 10:54Tak mi się przypomniał filmik który kiedyś oglądałem...
https://www.youtube.com/watch?v=9eInPSX5AFk
Z ajmuje to cały bagażnik, ale za to szczelnie@mar_kow - może coś Cię zainspiruje
![]()